0

П роблемите на футболиста на Манчестър Юнайтед Антoни се увеличават. След като бразилецът беше обвинен от бившата си приятелка Габриела Кавалин в домашно насилие, и други жени се появиха и казаха, че са били обект на агресия от страна на 23-годишното крило.

Две момичета в Бразилия излязоха с обвинения срещу Антони, че са малтретирани от него. Студентката по право Раиса де Фрейтас твърди, че се е нуждаела от болнично лечение след инцидент през май миналата година, когато е била нападната от футболиста на Манчестър Юнайтед и Малу Оана (бивша съпруга на бразилския играч Дуду) в колата на Антони, след като тримата напуснали нощен клуб в Сао Пауло.

Освен нея, 33-годишната банкерка Ингрид Лана заяви пред бразилската телевизия, че Антони е бил агресивен към нея през октомври.

Тези нови обвинения срещу играча ще окажат още по-голям натиск върху Манчестър Юнайтед да предприеме действия срещу него, след като той беше отстранен от националния отбор на Бразилия в понеделник вечер след първите обвинения.

Досега „червените дяволи“ са излезли със строго официално изявление, в което казват, че "признават обвиненията срещу Антони" и "приемат този въпрос сериозно".