0

П илотът от Формула 1 Валтери Ботас (Алфа Ромео) показа и нежната си страна под формата на календар, на който се вижда задника му. Офертата му обиколи социалните мрежи.

В продажба той пусна календар за 2024 г. с изображения на задните си части във формат DIN A4, както финландецът съобщи в социалните си мрежи. 

„Не знам дали си спомняте миналата година снимка на задните части на този пилот в река в Аспен. Сега ще имаме 12 снимки”, гласи съобщението. 

BOTTASS 2024 е достъпен на официалния уебсайт на пилота от Формула 1. Цената на календара е $20 и 25% от всяка продажба ще отидат във фондацията Movember, посветена на изследвания за мъжкото здраве.
Към момента не е известно оригиналното съдържание на изображенията, които ще красят 12-те страници на този календар, а това само увеличава интереса към него.

Единствената снимка, която излезе наяве, е тази на самия пилот напълно гол в река по време на ваканция в Аспен (САЩ). 
Тази моментна снимка, която обиколи света, също беше част от благотворителен проект – парите от продадените бройки с размер на плакат Ботас преведе на нестопански фондации.

„Беше за добра кауза. Продавахме плакати в продължение на 24 часа и над 5000 души купиха копие на задника. С това събрахме 50 000 евро за благотворителност“, призна Пол Рипке, човекът, който отговаря за заснемането на тези снимки.