0

Н ападателят на аматьорския Макълсфийлд Том Клеър удари конкуренцията в специалното издание на „Островът на любовта“.

Той и красивата Моли Смит спечелиха предаването, което събра най-харесваните герои от всички предишни сезони в Англия. „Главата ми ще избухне“, беше първата реакция на 24-годишния играч. Преди година той прекъсна кариерата си в тима от долните дивизии именно заради „Островът на любовта“, където си спечели много фенове. Затова и сега бе сред избраните.

За да се пусне в шоуто в редовното му издание, той получи специално разрешение от директора на Макълсфийлд Гордън Страхан. Сега именно бившият шотландски национал бе сред хората, които подкрепиха Том във финала. „Това е отлична реклама на нашия клуб, сега е идеалната възможност да привлечем млади фенове, които са част от поколението на социалните мрежи и платформите за споделяне на видео“, коментира Страхън, който във футболната си кариера игра най-дълго в Лийдс, но има и 160 мача във Висшата лига за Манчестър Юнайтед.

Друг, който подкрепи нападателя, беше не кой да е, а Рио Фърдинанд. Железният защитник се оказа от най-близкото обкръжение на победителя. „Том, наслаждавай се! И накрая спечели финала. Вярвам в теб“, отправи послания Рио към своя авер.

В шоуто Том се залюби с 5 години по-голямата Моли Смит. Двамата победиха след финална битка с нейния Калъм Джоунс и новата му. „За мен беше голямо предизвикателство да се изправя срещу Калъм, но това предаване ми помогна да изгладим отношенията си“, разказа русокосата красавица, която е убедена, че може да продължи с Том. „Явно е писано нещата да се наредят. Нямаше да се забавлявам толкова, ако не виждах възможност за нещо сериозно навън“, заяви Моли.

По същия начин мисли и партньорът, когото откри в „Островът на любовта“. „Определено те виждам като моя приятелка“, обърна се футболистът към хубавицата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Clare (@tomclare__)