0

Тайгър Уудс вече е необвързан мъж и световните медии започнаха да гадаят коя ще е следващата любима на популярния плейбой.

Към раздялата на голф звездата с Ерика Херман не остана безразлична и една от известните компании за онлайн залагане. Букмейкърската къща пусна залози с коефициенти за нова партньорка на американеца.

Фаворитка на букмейкърите с коефициент 25,00 е бразилският модел Жизел Бюндхен. Миналата есен красавицата се разведе с легендата на американския футбол Том Брейди, с когото имат две деца. Макар и на 42 г., Бюндхен изглежда все още привлекателно. Добри позиции да попадне под завивките с Уудс има и риалити звездата Ким Кардашиян с коефициент 35,00. Съвсем близо е и преживялата тежка раздяла с бившия защитник на Барселона Шакира. Шансовете на латино иконата са оценени на 50,00. По-нататък в списъка има интересни имена. Сред възможните кандидатки да покорят сърцето на един от най-богатите спортисти е смятаната за хубавица №1 при жените в голфа Пейдж Спиранак. Не липсват и няколко знаменити порноактриси като Миа Халифа, Лана Роудс, Миа Малкова и Райли Рийд. Техният коефициент е 500. Интересно, че същият е даден и за едно от бившите завоевания на Уудс - Линдзи Вон. Прочутата алпийка и Уудс бяха една от горещите звездни двойки между 2013-2015, след което се разделиха, без да правят драми.

Не без драми обаче преминава раздялата на Уудс с Ерика Херман, жената, която наследи Вон в обятията му. Тя заведе иск за 30 млн. долара срещу голфъра за морални щети, след като миналия октомври бе изхвърлена от дома на Тайгър във Флорида. 39-годишната жена твърди, че била подмамена от служители на спортиста да иде на кратка почивка. а след завръщането й не била допусната в имението. Освен това й присвоили 40 000 долара и я оклеветили.

За носителя на 15 титли от Големия шлем се говори, че е имал над 120 любовници, сред които модели, порнозвезди, стриптизьорки и т.н.