0

Н еймар не може да устои на женския чар, каквото и да се случва в личния му живот. На 6 октомври той стана баща за втори път, а само 12 дни по-късно беше в компанията на нова хубавица.

Скандалът е огромен и за него говори цяла Бразилия. Постъпката на футболиста е грозна, а влиза и в конфликт с професионалните му задължения. Оказва се, че той вдигнал купон в един от апартаментите си вечерта преди световната квалификация срещу Венецуела, в която националният отбор се измъчи и завърши 1:1. Компания на домакина правела 20-годишната Ребека Рибейро. На партито присъствали още двама играчи – Винисиус и Ричарлисон, които също били с мацки.

Самата Ребека упорито отрича да има интимна връзка с Неймар. Тя го нарича свой „брат“ и твърди, че е готова да съди клюкарите. Новината тръгна от бразилския журналист Матеус Балади, който изтипоса и останалите две жени, участвали в купона – Летисия Согиро и Рита Лопес. Първата се гушкала с Винисиус и била видяна да излиза от хотела на бразилския национален отбор рано сутринта.

Макар само на 20, новата на Неймар е собственик на рекламна агенция, а в Инстаграм редовно показва на своите 25 000 последователи луксозния си живот – дрехите, аксесоарите и пътуванията.

Новината за новата забежка на Неймар шокира дори най-закоравелите, тъй като той е новоизпечен татко. Дъщеря му Мави се роди на 6 октомври и стана повод са примирие между родители и роднини.

В името на доброто на детето Бианка, сестрата на неговата любима Бруна, прости на футболиста. Именно тя беше сред най-яростните му критици след многобройните изневери, последната от които само месец преди да се роди бебето. Тогава Неймар беше хванат в дискотека в Барселона да се натиска с мадама, която преспа с него и по време на световното в Катар.