0

А мериканската певица Меган дъ Стелиън отне шоуто в мач от НБА.

Пищната изпълнителка изгледа от първия ред домакинската загуба 117:127 на Лос Анджелис Лейкърс от Минесота Тимбърулвс. За публиката пък тя бе не по-малко интересна от случващото се на паркета.

29-годишната певица, родена в Тексас като Меган Рут Пити, се появи облечена изцяло в черно – с карго панталони и потник, който остави малко на въображението. Пищната й гръд бе извадена наяве, а позирайки за снимки преди началото на мача, тя се увери, че всички са я видели.

Нейните тоалети са любима тема на клюкарските издания. Коментирайки стила си, певицата заяви в интервю за сайта The Cut през 2022 година: „Отделям много време в подбора на облекло. Но това, което наистина харесвам, е, че не дрехите правят хората, а обратното“.

Дъ Стелиън се забавлява искрено с играта на баскетболистите, макар голямата звезда Леброн Джеймс да не игра. Това не попречи на изпълнителката да заснеме кадри от случващото се на паркета и да се Рапърката явно има слабост към спорта, тъй като преди година изненадващо се появи на сватбата на Лаутаро Мартинес. Нападателят на Интер се ожени за любимата си Агустина Гандолфо край Милано. Американката се появи в компанията на белгийския национал Ромелу Лукаку и така даде хляб на клюката, че двамата са заедно.

Преди това Меган имаше драматична връзка с канадския рапър Тори Лейнс. Той бе осъден за това, че през 2020 г. е прострелял певицата в краката по време на свада. По време на съдебния процес между двамата бивши любовници носителката на „Грами“ за рап песен разказа как партньорът й е започнал да стреля по нея от ревност, крещейки "танцувай, к*чко".