0

М аркъс Рашфорд и Лусия Лой опитват да дадат нов шанс на любовта.

По информация на The Sun нападателят на Манчестър Юн е организирал романтична вечеря за годеницата си, като резервирал цял луксозен ресторант.

За да изненада Лусия, асът на „червените дяволи“ я поканил на среща в елитен френски бар. Младата дама със сигурност се е почувствала специална, тъй като Маркъс резервирал всичките 18 места в заведението. Мястото естествено не е по джоба на всеки, тъй като бутилка шампанско струва 950 паунда, пише The Sun.

„Те бяха там с часове, смееха се и се шегуваха. Мястото е много хубаво и той го запази само за двамата. Не можеше да спре да се усмихва“, разказва източник на изданието.

Все пак от папарашките снимки, направени на Лусия, се вижда, че тя е без скъпия диамантен годежен пръстен, с който преди време Рашфорд поиска ръката й.

Маркъс и Лусия са заедно от ученическите години. През 2021 г. бе първата им раздяла, за която твърдяха, че в резултат от промяната в в живота заради пандемията от COVID-19. Чувствата им обаче явно не бяха изтлели напълно и през януари миналата година отново се събраха. Следващата стъпка Рашфорд направи през май. Тогава заведе любимата в Холивуд, където й връчи годежния пръстен. Месец по-късно дойде шокираща вест от Маями. Там играчът на аса на Юнайтед бе засечен да се прибира в хотела в пет сутринта с атрактивна жена. Това естествено доведе до нова разлъка с огорчената Лусия. Сега английският национал е решил да поиска прошка и да си върне обичта и доверието на любимата. И ако тя погледне с добро око на нещата, скоро ще има и сватба, убедени са близки до двамата.