0

М ного коли, много ядове – това е поуката от летните перипетии на луксозните лимузини от гаража на суперзвездата Кристиано Роналдо. След като човек от екипа му заби негов „Бугати Верон“ в стена в Майорка, сега пък Rolls Royce Ghost на CR7 за над 700 000 евро бе заключен със скоби от лисабонския вариант на софийската Градска мобилност.

Там не се впечатлиха от импозантната кола, каквато не може да си позволи всеки простосмъртен, а си свършиха надлежно работата заради неправилното й паркиране.

Роналдо в момента се намира в Португалия, той си издейства да отсъства от началото на подготовката на Манчестър Юнайтед и дори от турнето в Азия, което се открива с мач срещу Ливърпул.

Последните информации сочат, че Челси вече е поставил на масата на „Олд Трафорд“ оферта за близо 20 млн. Евро за португалския нападател, чийто договор с Юнайтед изтича идното лято.

Кристиано Роналдо има цял гараж от бляскави коли от луксозни марки, според експерти общата им стойност надхвърля 20 милиона евро. Там най-скъпото возило е Bugatti Chiron за 2,58 млн. Евро, следва Bugatti Veyron за 1,8 милиона евро, купен в чест на спечелването на европейския шампионат през 2016 г. С Португалия. 

Има и бял Mercedes-Benz S65 AMG, оранжев McLaren MP4-12C, Lamborghini Aventador, Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe от първия му престой в Юнайтед, и Rolls-Royce Cullinan, Ferrari 599 GTO, McLaren Senna (произведени са само 500 бройки).