0

Ф ренската моделка и риалити звезда Мелани да Крус е останала да живее в Манчестър и след развода с футболната звезда Антони Марсиал.

31-годишната французойка беше омъжена за нападателя на Юнайтед от 2019-а до март 2022-а. На 25 юли 2018-а красавицата дари Марсиал (27) със син Суон, но откри, че той й е кръшкал с манекенката Малика Семиши още докато била бременна. В името на детето инфлуенсърката с 4 млн. последователи в Инстаграм решила да не се прибира в родината си. „Не исках да има голяма промяна в живота на Суон, който е с Антони през ден. Държах синът ми да има баща близо до себе си и да го вижда, когато поиска, а не да скъсвам брутално връзката им. Раздялата никога не е лесна, а като има деца става още по-трудно“, заяви пред Télé 2 Мелани.

Някогашният съотборник на Димитър Бербатов в Монако съсипа и предишната си сериозна връзка – със Саманта Жаклине, която му роди дъщеря Пейтън. Двегодишната им любов също приключи след изневяра, а Саманта обясни: „Всичко се промени след трансфера му в Манчестър. На Острова футболистите са като кралски особи. Имат толкова много пари и живеят в различен свят. Получават цялото внимание на света. Юнайтед съсипа живота ми!“