0

С лед изненадващата раздяла със Сара Карбонеро легендата на Реал (М) Икер Касияс бе свързван с много жени.

В медиите периодично се изреждаха имената на различни красавици - знойната певица Сара Денес, инфлуенсърката Росио Осорно, актрисата Алехандра Ониева и т.н. Списание „Ола“ обаче разкри истинската нова любов на прочутия вратар.

От снимки, които „Ола“ публикува на своята първа страница, стана ясно, че Касияс има връзка с доста позната жена в Испания. Става въпрос за Мария Хосе Камачо, вдовица на бившия вратар на Барселона Франсеск Арнау. 

Новата жена до Икер е бивша футболистка. През 2000 г. тя става част от каталунския тим, където се запознава с бъдещия си съпруг. Франсеск Арнау няма бляскава кариера в гранда и още на следващата година преминава в Малага. Мария Хосе обича безумно избраника на сърцето си и жертва кариерата си, като напуска колоса Барселона. Двойката се жени и има две чудесни деца - Марк, роден през 2003 г., и Пол, появил се на белия свят година по-късно.

Голямата трагедия в семейството настъпва на 22 май миналата година. Тогава в ранните часове тялото на Арнау е открито край железопътни релси на гара Ла Коредория в Овиедо. По това време бившият вратар работи като спортен директор в местния клуб. По-късно стана ясно, че той се е самоубил.

През 2009 г. Касияс, тогава на върха на славата, откри любовта в лицето на спортната журналистка Сара Карбонеро. През 2016 г. те станаха семейство и бяха една от най-любимите двойки не само в Испания, но и по целия свят. Милата Сара, която му роди синовете Мартин и Лукас, бе до Икер в най-тежкия момент в живота му. На 1 май 2019 г. вратарят, който вече пазеше за Порто, получи инфаркт на миокарда и прекрати кариерата си.

Затова бе доста изненадващо, когато миналия март стана ясно, че Касияс и Сара се разделят. Медиите бързо се добраха до причината за раздялата. Оказа се, че световният и двукратен европейски шампион с Ла Фурия е имал афера с красивата българка Надя Александрова. Тя призна пред телевизия „Телесинко“, че от две години е заедно с големия вратар, но че не тя е причина за разпадането на брака му.