0

Р азпада ли се бракът на бившата №1 в женския тенис Мартина Навратилова, питат се в родната й Чехия.

Повод за клюката стана гореща целувка между съпругата на 65-годишната звезда Юлия Лемигова и друга жена. Сценката се разигра пред очите на милионни телевизионни зрители в четвъртия сезон на „Истинските домакини от Маями“, което показва луксозния живот на шест съпруги от югоизточното крайбрежие на САЩ. Сред тях е и половинката на Навратилова. Рускинята е първата хомосексуална в шоуто.
„Това е моята Мартина“, обяви Юлия във видеото, с което се представи в началото на предаването. С представянето си по-късно обаче не показа, че любимата й липсва. Кадри показват как тъмнокосата Лемигова гледа страстно една от участничките, която прави стриптийз в басейна. Малко по-късно пък си разменя гореща целувка с език с блондинка.

„Събрах много нови преживявания, приключения, но преди всичко беше много забавно. А също имаше и драма“, обясни какво й харесва в шоуто съпругата на Навратилова.
Тенисистката, вече на 65, и 49-годишната Юлия се ожениха преди 7 години. Доста време преди това те имаха връзка. Родената в Москва Лемигова e последната Мис СССР. Тя спечели конкурса за красота през 1990 година.
С Мартина се запознава през 2000 година в бар, но връзката им започва едва девет години по-късно.

Юлия има две дъщери – Виктория и Ема, от връзките си с двама различни мъже. Синът й Максимилиан пък почина при мистериозни обстоятелства на 5-месечна възраст през 1999 година.