0

Р азправията за лични вещи между Франческо Тоти и Илари Блази придобива комични размери.

Уж идеалното семейство се разпадна след 20 години връзка, в които футболистът и телевизионната водеща бяха модел на подражание и любимци на цяла Италия. На 14 октомври е насрочено изслушване в съда, тъй като Илари отказа развод по взаимно съгласие. Предстои да бъде решено и как ще се разпредели общото имущество.

Дни преди делото излезе наяве нова абсурдна новина. „Ил Масаджеро“ твърди, че бившият капитан на Рома отказал да върне 100 чифта обувки на съпругата си, някои от които на стойност 4000 евро. Той ги прибрал заедно с луксозната колекция чанти, за която медиите съобщиха преди повече от месец. Направил го, за да използва вещите като разменна монета в бракоразводното дело.

В разтърсващо интервю пред „Кориере дела сера“ Франческо, който феновете на Рома с обич наричат Принца на Рим, отправи остри обвинения към Илари. 

„Взе колекцията ми от часовници и опустоши банковата ми сметка заедно със своя баща. Иска да ми отнеме всичко. Аз не се интересувам от материалното, а искам своите деца. Надявам се да стигнем до споразумение“, изповяда се Тоти. 

Освен с делото, бившият национал е зает и с организирането на живота си след брака с Блази. Той вече е купил имот на последния етаж в луксозна сграда, където ще живее с новата си изгора Ноеми Боки и нейните две деца. Жилището е в Северен Рим, където легендата ще се премести след цял живот в южната част на столицата.

Тоти пък вече не се свени да се показва с Ноеми на обществени места. Той отпразнува 46-ия си рожден ден на 27 септември с нея и всичките им деца в ресторанта, в който навремето предложи брак на Илари.