0

Р адостна вест съобщи в Инстаграм съпругата на легендата на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд – Кейт.

31-годишната тв звезда публикува клипче, на което разтваря палтото си, отдолу се показва наедрялото й коремче, а тя е написала: „Молехме се за теб“. Кейт очаква второ дете след сина им Крий от Рио (44), който има трима наследници и от първата си жена.

Това е сладка утеха за англичанката, която през юли направи спонтанен аборт в 12-ата седмица от бременността си. Тогава тя сподели в социалните мрежи: „Абсолютно опустошена и с разбито сърце съм! Последния път, когато бях в тази болница, родих Крий, но този път се наложи да ме оперират, защото бебето нямаше сърдечен ритъм. А ние вече планираме място за новото дете в нашето семейство. За съжаление животът не винаги се развива, както го планираме“.

Сега 2-годишният Крий ще става батко, а новото попълнение с нетърпение очакват и 16-годишният Лоренц, Тейт (14) и Тия (11). Те са от брака на бившия капитан на Англия с Ребека Елисън, която 34-годишна почина от рак през 2015-а. Преди това тя преглътна огромен скандал с Рио, който беше обвинен едновременно от 10 жени, че е имал афери с тях по време на женитбата си. След смъртта на Ребека Фърдинанд разказа за битката й с болестта в книга, а през септември 2019-а се венча за Кейт.