0

П оловин футболен отбор ще събере у дома Рио Фърдинанд, който на 10 юли стана горд баща на пето дете.

Съпругата на бившия защитник на Манчестър Юнайтед и Англия го дари с дъщеря Шей. Момиченцето е истински подарък за цялото семейство, което се справи с много трудни моменти. „Нашето силно момиче“, написа Кейт и сподели мила снимка с ръчичките на бебето. На черно-белия кадър се вижда още загрижената бащина десница и ръцете на две от по-големите деца.

Бебето се роди година след спонтанния аборт на телевизионната звезда. През юли 2022-а тя загуби детето, което носеше, в 12-ата седмица от бременността. „Абсолютно опустошена и с разбито сърце съм! Наложи се да ме оперират, защото бебето нямаше сърдечен ритъм. За съжаление животът невинаги се развива, както го планираме“, каза тогава любимата на Рио.

Семейството успя да се справи с мъката и сета всички отново са щастливи. Шей е второто дете за Кейт, преди малко повече от две години тя дари спортиста, който вече е на 44, със син Крий. Любимата жена приема като свои и трите по-големи отрочета на Фърдинанд - 16-годишният Лоренц, Тейт (14) и Тия (11).

Те са от брака на звездата с Ребека Елисън, която почина от рак през 2015-а едва на 34. Четири години по-късно той се венча за Кейт, която успя да го извади от дупката и да му даде надежда за добри дни.

„Нямахме меден месец, защото до нас имаше деца, загубили майка си. Те имаха нужда от грижи, от внимание. Всички заедно успяхме да се справим, но по онова време нямаше място за романтика“, разказа Кейт в една от изповедите си пред английските медии.