0

М ауро Икарди отвърна подобаващо на скандалния рапър Л-Ганте, който го осмя жестоко в новата си песен.

Нападателят имаше специални привилегии по време на представянето на новите попълнения на Галатасарай. Той единствен получи правото да излезе на терена с цялото си семейство, докато от трибуните аплодираха 50 000 души. Аржентинецът и миналия сезон играеше в гранда от Истанбул, но под наем. Преди няколко дни обаче подписа постоянен договор за три години срещу заплата от 6 милиона евро и 10 милиона за Пари Сен Жермен.

„Ето, отричам всичко в Истанбул“, написа Мауро и отбеляза съпругата си Уанда Нара към клипа от емоционалното изживяване на стадиона. Той се появи пред привържениците в компанията на любимата си, облечена в стилен черен костюм и четирите си деца – дъщерите Изабела и Франческа, както и двама от доведените си синове – Бенедикто и Константино.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galatasaray (@galatasaray)

Медиите в Аржентина веднага прозряха към кого е отправено посланието. Става въпрос за рапъра Л-Ганте, който беше спряган за любовник на Уанда, когато отношенията й с нападателя бяха обтегнати и едва не се стигна до развод. През октомври миналата година се появи клип на футболната съпруга в леглото с музиканта, който набързо събра над 3 милиона гледания.
В родната им Аржентина веднага отсякоха, че става въпрос не просто за съвместен проект, а за горещи страсти.

Самият Л-Ганте явно е много ядосан от затоплянето на отношенията в звездното семейство, защото сега осмя Мауро в новото си парче, което все още предстои да излезе. Рапарът обаче сам разкри част от него в социалните мрежи. „Докато ние даваме пълна газ, рогоносецът отрича всичко в Истанбул“, пее 23-годишният музикант, който преди месец беше арестуван по обвинение от съсед за отправени заплахи и отвличане. В текста си той явно визира аферата си с Уанда.