0

Б ългарската баскетболна звезда Александър Везенков се отдаде на романтична ваканция с приятелката си Никол Елефтериаду.

Новото попълнение на тима от НБА Сакраменто Кингс заведе красавицата на гръцкия остров Закинтос. 25-годишната ватерполистка публикува снимки в Инстаграм от райското кътче, от които става ясно, че двамата се носят на крилете на любовта. „Лято за запомняне“, озаглави публикацията си сексапилната брюнетка.

Двойката е наела стилна вила с басейн и уникална гледка към Йонийско море. Естествено, влюбените не пропуснаха да посетят едно от най-емблематичните места на острова - плажа Навагио, до който стигнаха с корабче. Пясъчната ивица е в Топ 10 на най-красивите в света. Саша и Никол също така се насладиха на романтичните залези, които се виждат от Закинтос.

Любопитното е, че това е втора почивка на гръцки острови за състезателката на Олимпиакос през това лято. В началото на юли Елефтериаду разпускаше на Крит, но тогава беше без Везенков, който по това време замина за САЩ, за да подпише договора си с „кралете“.

В първата седмица на август пък хубавицата бе у нас, за да отпразнува 28-ия рожден ден на любимия си в Ботевград. Както е известно, двамата официализираха връзката си в началото на годината, след като пуснаха снимки от сватбата на вече бившия съотборник на българина в Олимпиакос Костас Слукас. Дотогава 206-сантиметровият баскетболист не бе засичан с гадже. Феновете вече се чудят как ще продължи любовта им, тъй като скоро Везенков трябва да замине отново за Америка, докато Никол е сред най-добрите състезателки на Олимпиакос.