0

Б разилската футболна легенда Ромарио се изфука с ново гадже.

56-годишният плейбой публикува в Инстаграм снимка с Марсел Сеолин, докато се забавляват на рап фестивал.

С този кадър Ромарио потвърди слуховете, че ходи с 31-годишната блондинка, които сам подхрани по-рано. Всичко започна с кадър, на който красавицата беше в прегръдките на бившия нападател по време на сбирка с негови роднини и приятели. През уикенда влюбените бяха забелязани на романтична вечеря в ресторант на покрива в Рио де Жанейро. Предполага се, че двамата са се виждали няколко месеца тайно, преди да се покажат в социалните мрежи. Марсел е инфлуенсър и журналист, но е завършила моден дизайн.

Любопитното е, че последната приятелка на Ромарио – студентката Ана Каролине Назарио, бе с цели 31 г. по-малка от него. Преди това пък ходеше с 30 г. по-младата американска певица Дикси Прат.

Зад гърба си световният шампион от САЩ '94 има два брака и шест деца. С първата си жена Моника Санторо той се раздели през 1995-а, а докато още беше с втората Даниел Фавато, лъсна новината за негов извънбрачен син. Ромарио призна Рафаел Фария за свое дете след ДНК тест, като той вече е на 19 г. Друг негов наследник – Ромариньо (29), пък също стана футболист.
Миналия месец бразилският мачо призна, че „сексът винаги е бил дяволски добро нещо“ и винаги преди мач е лягал с жена си. „Понякога в деня на някой двубой оставах вкъщи, далеч от отбора – написа той за „Плейърс Трибюн“. - Ако се събудех възбуден, се любех с половинката ми и след това отивах на мач. На терена се чувствах по-лек и спокоен“.