0

18 000 души на стадиона в Орландо (Флорида, САЩ) станаха свидетели на скъпоценен семеен миг.

Вратарят Мат Търнър сподели с всички тях какъв ще е полът на бебето, което любимата му жена носи в корема си. Импровизираното парти се състоя на терена след мача на САЩ от Лига на нациите в зона КОНКАКАФ срещу Ел Салвадор (1:0). Американецът, заобиколен от съотборниците си, изрита минифутболна топка, от която се посипа розов прах. „Баща на момиче“, похвали се резервата в Арсенал.

„Страхотно е да знаеш, че в живота ти ще се появи едно малко момиченце. Но си мисля, че се вкарвам в голям проблем. Тя ще ме върти на пръста си“, заяви пред Goal.com 28-годишният Търнър и добави, че бил много нервен покрай разкриването на пола. „Аз просто обичам да знам“, отсече футболистът, който премина в Арсенал през лятото на 2022-ра срещу 6 милиона долара за Ню Инглънд Революшън. Той все още няма мач във Висшата лига, но е играл два пъти за ФА Къп и 5 пъти в Лига Европа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by U.S. Soccer MNT (@usmnt)

Бебето ще е второ за вратаря. Първото е момче и вчера навърши 9 месеца. Макар и още невръстен, Ийстън много обича татко да му чете вечер, а любимата му книжка е за смелия лъв.
Мат и съпругата му Ашли са заедно от дълги години. Тя обаче не е просто съпруга и майка, а успешна дама. Завършила е специалността „Бизнес мениджмънт“ в университета в Харвард. Американката управлява успешно своя организация, която подкрепя жени с рак на гърдата. Решила да се занимава с благотворителна дейност след смъртта на любимата си баба, която починала именно след битка с коварната болест.

Ашли е не само дейна, но и много красива. Тя е бивш капитан на мажоретките на Ню Инглънд Пейтриътс от НФЛ, с които дефилира на Супербоул през 2017-а. За нейно съжаление обаче „патриотите“ паднаха от Филаделфия Игълс.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ash Turner (@ashhhlynnne)