0

Ш ефът на испанската футболна федерация Луис Рубиалес е наемал вила, в която са се вихрили множество оргии.

Човекът, който предизвика „скандала с целувката“ след спечелената световна титла от женския национален отбор на „Ла Фурия“, организирал луди секспартита със свои колеги.

Зашеметяващият имот, който подходящо е кръстен „Луксозен рай“, се намира сгушен в хълмовете на испанския курорт Салобрена, на брега на Средиземно море, в близост до Гранда, където Рубиалес е израсъл. На парти в разгара на пандемията са присъствали между 8 и 10 млади момичета, доведени от негов приятел. За това свидетелства пред „Сън“ съсед, пожелал анонимност. Твърди се, че поредицата от диви нощи сериозно са безпокоили до 6 часа сутринта хората, които живеят в близост до вилата.

Самият Рубиалес, който е разведен и има три дъщери, заяви на антикорупционен процес през миналата година, че къщата е била използвана за „работна среща, на която е имало барбекю и паеля с хора от различен пол“. Тогава той бе обвинен, че е наел вилата със средства от федерацията.

Луис Рубиалес бе отстранен от футбола за срок от 90 дни от Дисциплинарната комисия на ФИФА, след като на награждаването за титлата на испанките целуна по устата нападателката Джени Ермосо.