0

Н елеп инцидент на парти в Дубай претърпя Уейн Рууни.

Бившият английски национал и съпругата му Колийн се веселили с приятели в ресторант, който предлага като атракция чупенето на чинии. И докато половинката му показала добър рефлекс, той не успял да се справи с летящите парчета порцелан и едно го уцелило в челото.

Всичко това беше документирано от Таня Бардсли, актриса в риалити сериал.  На клипа се вижда как компанията се забавлява с танци, покрай тях летят чинии, а след това е показан Рууни, който попива шурналата от челото му кръв със салфетка.

Футболистът обаче никак не се впечатли от случилото се. „Бях ударен, а просто си седя тук и си върша работата“, пошегува се сам със себе си Уейн. „Това е най-смешното нещо, което съм виждала“, отговори му Таня.

 

В Дубай бившият футболист, който сложи край на кариерата си преди две години, се видя и с британския боксьор Амир Хан. Общата им снимка в социалните мрежи повлече лавина от коментари. Много от феновете обсъждат външния вид на Рууни, който на 37 е с доста килца отгоре, с посребряла коса и брада. „Това не е Уейн, това е неговият дядо“, „Няма още 40, представете си как ще изглежда след 10 години“, „Защо прилича на 60-годишен“, са само част от коментарите.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amir Khan (@amirkingkhan)