0

У елският ръгби национал Луис Рийс-Замит се раздели с гаджето си в преследване на своята нова мечта – да пробие в Националната футболна лига на САЩ.

От края на 2023-а красавецът ходеше с известната инфлуенсърка Сафрън Баркър, която е риалити звезда и водеща на подкаст в Англия. 23-годишната Сафрън дори бе обявена за любимата жена инфлуенсър на „Сънди Таймс“ за 2019 г. "Вече нямам връзка", обяви блондинката пред своите 1,8 млн. последователи.

С връстника си Рийс-Замит тя се показа за първи път на световната премиера на филма „Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии“. Сега обаче Луис изцяло се е съсредоточил върху 10-седмичната подготвителна програма на НФЛ във Флорида. Вече три отбора му от НФЛ предлагат по $ 900 000, за да се включи в тренировъчните им летни лагери.

„Това беше най-трудното решение в живота ми, но винаги е било нещо, което съм искал да правя, от малък, и смятам, че е правилният момент. Баща ми е бивш играч и го правя и заради него. Ако се получи, Имам 10 години, за да се опитам да играя спорта, който обичах да гледам, докато растях, или мога да се върна към ръгбито и да играя спорта, който обичам да играя”, обясни Луис.