0

Р аздялата между футболиста на Барселона Жерар Пике и певицата Шакира не спира да привлича вниманието на медиите вече доста седмици. Отношенията между двата стават все по-бурни и в основана на това е битката за попечителство над двамата им синове – Милан и Саша. Пике не е доволен, че колумбийката планира да се премести да живее във Флорида заедно с момчетата.

Испанският "AS" съобщава, че испанският национал и Шакира вече са имали първа среща относно попечителството и тя въобще не е минала добре. Според информацията, певицата настояла Пике да подпише договор с Интер Маями, за да може да вижда децата по-често. Иначе той ще има на разположение пет пъти годишно, за да се среща с двамата си синове.

Предложението на 45-годишната колумбийка подразнило силно футболиста, който е точно с 10 години по-млад от нея. Пике планирал да смени отбора, но искал да остане в Барселона поне още един сезон.

Следващата дата за среща между двамата е 4 август, а Шакира ще го посрещне с децата на Бахамите. 

В момента футболистът е с Барселона в САЩ, където се сблъска с недоволството в феновете. Той беше освиркван по време на приятелския мач срещу големия враг Реал (Мадрид), в който каталунците спечелиха с 1:0 в Лас Вегас. Пике влезе като смяна в 62-ата минута и си навлече гнева на феновете, които го освиркваха при всяко докосване.

Според испанския ветсник "Марка" публиката е изразила така отношението си към раздялата на футболиста с поп певицата Шакира. На няколко пъти феновете скандираха името на колумбийката.

"Не знам за какво беше освиркан. Чухме го. Не мисля, че Пике се притеснява от това. Познаваме го, страхотен е, нищо не го притиска. Мисля, че подсвиркването го мотивира. Не мисля, че той ще загуби сън заради тази ситуация", сподели Жорди Алба.

Източник gong.bg