0

Н ай-оборотната мацка в Серия А Киара Насти е бременна от халфа на Лацио Матия Дзакани.

Щастливата новина се появи едновременно в Инстаграм, където сексапилната блондинка има 1,9 милиона последователи, и на футболния терен.

Въпреки че не отбеляза гол срещу Специя, 26-годишният национал отпразнува победата с 4:3 с характерния за татковци жест - с палец в уста като биберон и топка, пъхната под фланелката. След това Киара, която влиза в четвъртия месец, публикува клипче от прегледа на видеозон при лекаря си.

„Това бебе е много желано и планирано, не дойде случайно - обясни в разговор с фенове Насти. - Докторите ми казаха, че съм много плодовита, така че бяхме големи късметлии. Преливаме от щастие и те чакаме, наша голяма любов“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Nasti (@nastilove)

24-годишната неаполитанка, която прави успешна кариера като инфлуенсър и предприемач, издаде, че продължава с тренировките във фитнеса, но много внимава и не се преуморява. Дали детето ще е момче или момиче, знае само сестрата на Киара - Анджела, която също имаше връзка с футболист. През есента тя обаче се раздели със защитника на Болоня Кевин Бонифаци.

„Всички в семейството ми искат момче, но аз си мечтая за момиче. Ще издадем пола на специално парти, чийто домакин ще е леля Анджела“, обеща Киара и продължи: “В първите месеци ми прилошаваше, а сега просто много спя и много ям, нищо особено“.

Бъдещите родители се запознаха преди година на Ибиса покрай общи приятели. Преди това Насти ходеше с Николо Дзаниоло, колега на Дзакани от кръвния съперник на Лацио - Рома.