0

Г одина от лудата си любов отбелязаха футболният национал на Сърбия Неманя Гудел и Анастасия Ражнатович.

Рано сутринта халфът изненада своето момиче с огромна кошница цветя и втора, пълна с шоколад, ягоди и други горски плодове. Към нея бе оставил и саморъчно написана бележка: „Честита първа годишнина, Бубо“ са думите, които казват всичко. За пръв път и хората извън обкръжението на двойката научават как футболистът се обръща към любимата си.

Щерката на една от най-обичаните сръбски певици – Цеца, и покойния Желко Ражнатович – Аркан, не остана равнодушна и се похвали пред своите един милион последователи в Инстарам. „Обичам да съм обичана от теб“, отбеляза брюнетката, която също като майка си се изявява на музикалната сцена.

Трогателните моменти се случиха в Севиля, където Гудел играе от лятото на 2019-а. Самата Анастасия прекарва по-голяма част от времето си именно при гаджето и вече урежда документите си за постоянно пребиваване в Испания.

В последните дни пък Гудел премина през вълна от емоции. Наред с вълнението около годишнината, той трепереше за състоянието на по-малкия си брат. Драгиша, който играе за Кордоба, получи сърдечен арест в 11-ата минута на мач от четвъртото ниво на футбола в Испания. Благодарение на бързата лекарска намеса той беше спасен и откаран в болница, където му бе имплантиран дефибрилатор по подобие на датчанина Кристиан Ериксен.

„Успяхме да го измъкнем от сложна ситуация, според статистиката при неговия случай шансовете за оцеляване са едва 30%“, обяви д-р Хосе Бретонес, шеф на медицинския екип на Кордоба.