0

Т ри милиона гледания за броени часове събра видеото към новата песен на аржентинския рапър Л-Ганте, в който той лежи в леглото и се целува страстно с Уанда Нара.

Съпругата и мениджър на футболиста Мауро Икарди е спрягана за гадже на 22-годишния изпълнител, след като на 22 септември обяви, че напуска официалната си половинка.

Въпреки съмнителната си музикална и художествена стойност парчето „Последният романтик“ се превърна в истински хит в Аржентина. Там коментираха, че той е потвърждение за дълбокото разбирателство между Уанда и Л-Ганте, преди всичко по отношение на маркетинга. Двамата си направиха жестока реклама покрай предполагаемата си връзка, а 35-годишната Нара винаги се е славела с невероятния си бизнес нюх, благодарение на който развива куп бизнеси и печели от своите 15,4 милиона последователи в Инстаграм.

 

Докато се снимало видеото, Уанда била попитана от екипа колко далеч може да стигне в леглото с Л-Ганте. Тя отвърнала: „От звукозаписната компания ми платиха 16 000 долара, така че ще направя каквото трябва“.

В последната си вечер в Буенос Айрес Нара не пропусна пак да попадне в центъра на вниманието, появявайки се в ефир с огромно деколте. Сексбомбата прекара последните седмици в родината си, защото беше жури в шоуто „Маскираният певец“. Въпросът е дали оттук нататък тя ще се върне в Истанбул, където Икарди рита за Галатасарай и живеят петте й деца, или ще се установи другаде.

На въпроса дали би простила на Мауро, който й кръшна с актрисата Чайна Суарес, Уанда отсече: „Няма какво да прощавам, разделени сме“.

Самият Икарди веднага реагира в Туитър: „Разделени? Прекарахме си страхотно, когато бях за кратко в Аржентина преди няколко дни“. С две думи - сапунената опера между 29-годишния нападател и Нара продължава да се вихри с пълна сила.