0

И талианската сексбомба Паола Саулино отписа шансовете на Англия да спечели европейското първенство.

На Острова потърсиха за мнение мацката от еротичния сайт OnlyFans, която преди време нашумя с признанието, че е правила секс с трима известни футболисти от Висшата лига. Саулино, която е запалена фенка на Наполи, смята също така, че Италия няма да може да повтори успеха си от 2021 г.

„Най-добрите играчи в първенствата на Испания, Германия и Англия този сезон бяха англичани - Белингам, Кейн, Фодън. Така че, ако става въпрос за талант, англичаните би трябвало да спечелят. Но тимът им няма манталитет на победител. Когато играят с топотбор, те губят увереността си. Само вижте колко рядко печелят с дузпи. Италия е в трудна група и е с малки възможности за краен успех. Не мисля, че ще имаме същия късмет като през 2021 година“, заяви Паола пред Daily Star.

Инфлуенсърката смята, че Франция ще спечели титлата, а скритият фаворит е домакинът Германия.

Красавицата е любимка на феновете в Неапол. През 2017 г., тя обеща орален секс за всички играчи на Наполи, ако спечелят Шампионската лига. Те обаче не успяха да си спечелят наградата, тъй като отпаднаха на 1/8-финал от Реал. 5 години по-късно пък тя разкри за тайната си връзка с ас от Висшата лига, с когото са се запознали на парти във вила, а след това са правили секс в колата му. Наскоро пък Саулино защити бранителя на Манчестър Сити Кайл Уокър, който направи две деца на любовницата си.

„Нормално е човек да иска разнообразие, защо да не е така и в любовта? Със сигурност симпатизирам на Уокър, защото 98% от футболистите кръшкат, но може би не водят паралелен живот“, каза мацката, която е ПР на третодивизионния швейцарски Парадисо.