0

Ж ълтите медии в Италия пламнаха, след като спортната водеща Мариялуиза Джакобели потвърди за флирт с Франческо Тоти. Проблемът е в това, че официално бившият футболист живее с Ноеми Боки, заради която се разпадна 20-годишната му любов с Илари Блази.

„Две плюс две винаги е равно на четири, а и когато има снимки, всичко е очевидно“, коментира 32-годишната Джакобели пред „Дженте“ по повод нейни кадри с Тоти, публикувани от списанието. На тях двамата са хванати в крачка от папараците, докато излизат от хотел в Рим.

Журналистката от „Спорт Медиасет“, която заради пищните си извивки е наричана италианската Ким Кардашиян, бе попитана и директно дали потвърждава връзка с Тоти. „Да“, беше лаконичният й отговор.

Когато новината е излязла, 48-годишният Франческо e бил на стадиона в Трастевере, където синът му Кристиан (18) имал мач за отбора си Олбия. На трибуните легендарният капитан на Рома седял с най-малката си дъщеря Изабел (8), а на безопасно разстояние от тях се били настанили Илари с другата им щерка Шанел и родителите си. Според „Ил Месаджеро“ когато фотографиите му с Джакобели започнали да заливат мрежата, Тоти веднага променил изражението си.

В момента той още е в тежък развод с Блази, с която се раздели през юли 2022 г. Тв звездата се бори да бъде увеличена издръжката, която тя получава от Франческо за трите им деца и поддръжката на домакинството – от 12 500 на 20 000 евро.

Колкото до Джакобели, тя потвърди, че е имала отношения и с Килиан Мбапе. „Беше преди 2-3 години. Продължи няколко месеца, но приключи. Бяхме луди-млади, имахме други приоритети в живота“. Преди време Мариялуиза разкри, че куп футболисти са търсили контакт с нея. Тя обаче отказа да назове имената им. „Нямам идеал за мъж, защото човек винаги се влюбва в обратното на това, което си представя. Важното е да ме разсмива“, заяви фенка №1 на Аталанта.

В Инстаграм тя увери още, че най-добрият спортен журналист в Италия е баща й Ксавие Джакобели, директор на сайта Тутоспорт: “У нас се говореше само за мачове, а всяка неделя татко и брат ми ме водеха на стадиона. Веднага се запалих по играта и по професията на баща ми”.