0

С трахотен жест към боксьора Оскар де ла Оя направи новата му любов Холи Сондърс.
Убийствената мацка си татуира на гърба миг от олимпийския триумф на Златното момче на игрите в Барселона'92, когато той сочи щастлив към небето.
Тогава по пътя към титлата в кат. до 60 кг американецът с родители мексиканци победи на 1/4-финал българския си връстник Тончо Тончев. Още същата година Де ла Оя се насочва към профиринга, а Тончев стига до среброто в Атланта'96.
В момента 48-годишният Оскар работи като промоутър в бокса и ММА, след като приключи кариерата си с 11 световни титли в различни категории. През юни той се запозна с тв водещата Сондърс, а от август двамата са заедно. В знак на силните си чувства, сексбомбата се обърна към Де ла Оя в Инстаграм: „Ти имаш всичко в живота. Няма нещо, което бих могла да ти дам или вече не си получил... освен това. Тази татуировка символозира деня, в който ти се превърна в Златно момче. Моментът, в който печелиш медала и гледаш към майка ти, която е починала няколко месеца по-рано. Обичам те“.


Холи явно е държала това изключително събитие да си остане в семейството, защото татуировката е дело на мъжа на сестрата на Де ла Оя. 34-годишната Сондърс, чиито провокативни снимки се радват на 626 последователи в Инстаграм, сподели още: „Имам три татуса, отдавна исках четвърти“.
Самият Оскар призна, че това е най-хубавият подарък, който е получавал. „Кой може да надмине това?”, попита трогнатият милионер, който през септември трябваше да се изправи на ринга срещу ММА звездата Витор Белфорт. Мачът обаче беше отменен, защото Де ла Оя изкара тежко коронавируса и прекара три дни в болница.