0

И талианският шоубизнес се разтресе от връзката между сексапилната тв звезда Антонела Мозети и 24 г. по-младия от нея Николо Бетарини. Списание „Дива е дона“ припомни, че навремето красавицата разби брака на бащата на Николо – Стефано, с прочутата водеща Симона Вентура.

Това се случи преди 17 г., когато Николо беше само на 8. „Изглежда, че Мозети много харесва фамилията Бетарини“, коментира „Гадзета дело спорт“.

Бившият италиански национал Стефано Бетарини имаше 10-годишен брак с Вентура, която му роди и още един син Джакомо (24). Когато защитникът изневерил с Антонела, тя била редовна гостенка във футболното предаване на съпругата му Quelli che il calcio по РАИ. „Когато разбра за нас, тя ме изгони“, разказа по късно 49-годишната Антонела, която сега си отмъщава чрез връзката с Николо.

Наследникът израства в Англия, където учи и рита в местен отбор, но не стига нивото на известния си татко. През 2018-а на кариерата му окончателно е сложен кръст, след като през юли е намушкан няколко пъти пред нощен клуб в Милано, като по-късно нападателят му е осъден за опит за убийство. След това Николо става фитнес треньор и печели славата на плейбой, като ходи с поредица от моделки, докато прави опити за кариера в телевизията. Там освен майка му в последните години се изявява и баща му – като участник във „ВИП брадър“ и водещ на Острова на известните.

Самият той твърди, че виновничка за развода му е самата Вентура, която той хванал в крачка с друг с помощта на частен детектив. Симона (59) обаче успя отново да намери щастието, след като осинови дъщеря Катерина през 2014-а, а това лято вдигна сватба с журналиста Джовани Терци пред 200 гости. От 7 г. Стефано Бетарини пък има връзка с младата Николета Ларини.

Колкото до Антонела, тя също има богата колекция от мъжки сърца. От първия си брак тя има 28-годишна дъщеря Азия, а между 2007 и 2012-а беше сгодена за звездата на италианската сабя Алдо Монтано (45), който има златен, два сребърни и два бронзови олимпийски медала. Освен това Мозети имаше връзка с футболния агент Давиде Липи, син на легендарния треньор Марчело Липи.