0


Сръбската красавица Зорана Йованович смело се хвърля от една любовна връзка в друга. Списъкът й с гаджета е дълъг, а голяма част от тях са спортисти.
Най-новият е дълбоката резерва във Фулъм Антони Нокар. 30-годишният французин сам се издаде, след като сподели нейна атрактивна снимка от почивката в Мексико, а за да е още по-ясно посланието му, добави емотикони, символизиращи любов. Брюнетката пък се похвали с неговата публикация, но бързо след това и двамата изтриха постовете си от Инстаграм.

Предишното й гадже от света на спорта е националът на Северна Македония Бобан Николов. Блогърката беше с него малко повече от година, но той й би шута през лятото на миналата година, след като разбра, че си пише и се вижда тайно с ютюбъра Богдан Илич, познат с прякора си Баба Прасе (пр. от ср. - Баба Прасе).

Голямата й любовна драма е свързана с друг футболист - босненеца Даниел Миличевич, който на 36 години в момента е без отбор. „Беше ни много добре заедно, докато играеше в Белгия. След това го пратиха под наем във френския Мец и тогава започнаха проблемите ни. Бях отчаяна, месеци страдах и накрая се прибрах в Белград. Отношенията ни бяха катастрофални и нямаше смисъл да продължим. Приятелите ми казаха, че изглеждам като увехнало лице“, коментира през 2019-а Зорана.

През леглото на Зорана е минал и босненският защитник на Хофенхайм Емин Бичакчич, който през лятото на 2020-а я заведе на почивка в Миконос. Атрактивната госпожица Йованович беше свързвана също с наследника на популярния певец Халид Муслимович, а също със сина на известен сръбски бизнесмен, който обаче я оставил, когато разбрал, че докато е с него, има и вземане-даване с тенисиста Дамир Джумхур.

Преди време клюките в Сърбия твърдяха, че Зорана е била гадже и с доведения син на Лепа Брена – Филип Живойнович. И двамата млади обаче отрекоха, но обясниха, че често се виждат, тъй като са „много добри приятели“.