0

Н ай-популярната футболистка в социалните мрежи Алиша Леман официално беше представена вчера като играч на Ювентус. Швейцарската националка облече фланелката с №7, която носеше нейното вдъхновение в този спорт Кристиано Роналдо. „Нова глава в живота ми, не мога да бъда по-щастлива“, призна блондинката, след като подписа до 30 юни 2027 г.

Сексапилната Леман стана четвъртата нападателка в състава на Масимилиано Канци. На представянето в Торино тя бе придружена от любимия си братовчед и майка си Сара Гугисберг, която има още три деца. Отсъстваше единствено гаджето на Алиша – Дъглас Луис, който играе за Бразилия на Копа Америка. 25-годишната Леман беше в САЩ, за да го подкрепя, но се върна заради трансфера. Самият халф също като нея премина от Астън Вила в Юве, парафирайки за 5 г.

“За мен и Дъглас е сбъднат сън да играем отново в един и същи клуб. Кариерата ми се развиваше в Англия и там научих много неща, с които мога да допринеса сега в Италия“, увери Леман, чийто любим е първото ново попълнение на дошлия от Болоня Тиаго Мота, който смени Масимилиано Алегри. „Старата госпожа“ плати 50 млн. евро за Луис, който в английския клуб отбеляза 22 гола и записа 24 асистенции в 204 двубоя. С националния си отбор той е олимпийски шампион от Токио 2021.

Алиша има връзка с 26-годишния Луис от ноември 2022-а и за кратко беше разделена с него. Освен като футболистка тя се изявява успешно и като модел. В Инстаграм и Тик-Ток има съответно 17 и 11 млн. последователи, което я прави най-следваната швейцарка в тези платформи. Далеч след нея остава носителят на 20 титли от Големия шлем Роджър Федерер.

Преди да се хване с Дъглас, разкрепостената Алиша живееше със съотборничката си в националния Рамона Бахман.