0

В любопитно предизвикателство беше въвлечен Неймар.

Миналата седмица нападателят на Пари Сен Жермен пътува до Париж за представянето на нов електрически автомобил. Там той се засече с ослепителната Алика Шмид, която с гордост носи признанието за най-секси атлетка. „Бразилецът винаги е заобиколен от красиви жени. Това парти не прави изключение“, коментира „Сън“ в репортажа си от събитието.

Футболистът и атлетката се снимаха заедно и според клюкарските медии тази вечер в столицата на Германия било началото на ново приятелство. „Следващата битка в спринта? Дали пък да не се надбягваме на пистата“, обърна се към своите 2,9 милиона последователи 23-годишната Алика.

Миналото лято тя така и не успя да запише мечтания дебют на олимпийски игри, след като пътува за Токио, но беше резерва в смесената и женската щафета на Германия на 4 по 400 метра и остана встрани от пистата.

Атлетката е много популярна не само в спорта. Тя се изявява и като модел, но отказа снимки за Playboy с обяснението, че иска хората да я запомнят не с тялото, а с постиженията й в атлетиката.

Прие обаче предложението на Борусия (Дортмунд) да се грижи за физическата подготовка на играчите. Нейни снимки с Джейдън Санчо и Ерлинг Холанд предизвикаха огромен интерес, а в родината й се пошегуваха, че тренировките с нея са начин двамата да бъдат задържани в отбора. Дори и тя обаче вече е безсилна, след като норвежката машина за голове подписа договор с Манчестър Сити и ще се премести в Англия през лятото.