0

И забел Гулар, която се слави с едно от най-изваяните тела в света на модата, ще е една от големите атракции на световното по футбол.

Тя пристигна в Катар заради гаджето си Кевин Трап, но освен Германия изрази подкрепа и за родната си Бразилия.

Първата работа на 38-годишния супермодел, когато кацна в Доха, беше да си направи специален маникюр. На едната ръка тя поръча да й изрисуват бразилското знаме, а на другата – германското, под формата на сърце и инициалите на любимия й Трап. Вратарят на Айнтрахт (Франкфурт) е резерва на Мануел Нойер, но е №1 за своята половинка.

“Имам най-красивата подкрепа, обичам те“, разчувства се 32-годишният играч в Инстаграм.

Самата Изабел, която натрупа популярност като ангел на „Виктория'с Сикрет“, обясни пред своите 4,5 милиона последователи: „Футболът обединява света! Викам за Бразилия, но показвам любов и подкрепа към своя годеник и неговата страна, които винаги са били зад гърба ми по време на моята кариера“.

В чест на своето момче Гулар дори си направи фотосесия с неговия екип на стадион „Халифа Интернешънъл“, където вчера Германия игра с Япония в първия си мач на мондиала. 179-сантиметровата красавица от Сао Пауло обаче за малко да го пропусне, тъй като точно преди да отлети за Близкия изток й се счупи зъб в нейния парижки апартамент. Наложи се Изабел да търси зъболекарска помощ и я намери при Кевин във Франкфурт.

Веганите Гулар и Трап започнаха връзката си през 2015-а, след това за известен период скъсаха в името на работата си, но след годежа си през 2018-а са неразделни.