0

С ледващият месец наистина ще бъде специален за феновете на бокса.

И няма как да е другояче, тъй като на ринга една срещу друга ще се изправят невероятната Пейдж Ван Зант и еротичната звезда Ел Брук. Най-горещата битка на годината е насрочена за 25 май в NRG Arena в Хюстън, Тексас. Двете знаменитости, които имат профили в платформата за възрастни OnlyFans, са считани за най-секси състезателките в бойните спортове.

30-годишната Пейдж Ван Зант е бивша състезателка в смесените бойни изкуства (UFC). От юли 2021 г., когато записа поражение от Рейчъл Остович, тя няма боеве, така че завръщането й се чака с огромен интерес. Американката, която в детството си е танцувала балет, е изключително популярна. Затова спечели милиони, след като отвори собствен ВИП акаунт в OnlyFans. Там срещу сумата от 9,99 долара месечно всеки един от нейните 3 млн. последователи може да гледа еротичните й снимки и клипове. Ван Зант е щастливо омъжена за друг именит боец Остин Вандерфорд.

Съперничката на Ван Зант също е много известна личност. Ел Брук, която проби с голите си снимки, е страховита на ринга. В кариерата си до момента наниза четири победи и нито една загуба. Луда е по Манчестър Сити и не пропуска да позира с фланелката на тима при всеки техен успех. Наскоро се появиха информации, че е бременна.

„Сякаш всички разбраха това, само не и аз. Нека бъде ясно: не съм бременна“, реагира гневно Брук.

Колкото до битката с Ван Зант, британката даде ясно да се разбере, че е уверена в успеха.

„Време е да пенсионирам звездата от UFC”, отправи послание към съперничката си Ел Брук в профила си в „Туитър“.