0

Л егендата на Манчестър Юнайтед и Англия Дейвид Бекъм се засече с една от най-сексапилните тенисистки на корта Южени Бушар в тузарски суши ресторант в Маями.

28-годишната Бушар се забавляваше с приятели в изискания ресторант в Hotel South Beach, а по едно време там се появи и самият Дейвид Бекъм. Въпреки неволите му с отбора на Интер Маями, който още няма победа този сезон, усмивката не слезе от лицето на бившия футболист. 

Бушар сподели снимка с Бекс в Туитър като написа: „Познайте кой дойде на вечеря“.

Ресторантът се намира на покрива на хотела и въобще не е по джоба на всекиго. Стекът там върви по 65 британски лири, а филе сьомга за £32.

Чаровната канадка изглежда се радва на своята свобода, тъй като се твърди, че е скъсала с приятеля си от NFL Мейсън Рудолф. Двойката започна връзка през 2020 година като често споделяха своите приключения и любов един към друг в социалните медии.

Според медиите Джени и Мейсън са се разделили по приятелски. 

За последно Бушар беше на корта през март миналата година, когато претърпя загуба в Мексико от китайката Лин Жу с 5:7, 6:7. В своята кариера канадката е заработила 5 милиона и сега може да им се наслади.