0

Г оляма промяна внася в живота си бразилската волейболистка Кий Алвеш.

Неосъщественият мокър блян на Неймар доскоро удряше на камък в опитите да си хване гадже, макар обожателите да продължават да се редят на опашка. Тя търсеше специален тип мъж. „Обичам свръхинтелигентните, но ми е трудно да срещна такива“, оплака се 24-годишната хубавица. Сега обаче тя е едновременно щастлива и тъжна.

Кий намери този, който търсеше, в лицето на кънтри певеца Бруно Роса, но сега ще й се наложи да поддържа връзка от разстояние. Тя напуска родината и се мести в САЩ, но нейният човек няма да я придружи.

Кий беше заснета да опразва къщата си в Сао Пауло. Разследване на местните медии показа, че тя вече ще живее в Хюстън, където ще играе в местен отбор. Тази новина изненада феновете й, тъй като нейната скромна кариера беше уж приключила.

Алвеш се справяше без голям успех във волейбола, но затова пък натрупа пачки от социалните мрежи, платени платформи и реклами. Само в Инстаграм бразилката се радва на 16 милиона последователи.

„Имам 90 дни да организирам преместването си. Не е лесно, тук създадох връзки и трудно ще свикна със заминаването. Ще бъда сама, всичко ще бъде много различно. Трябва да се откажем от някои неща, но това е животът на възрастните. Трябва да правим жертви, за да сбъдваме мечтите си“, коментира спортистката, която навремето отряза Неймар. Нападателят поискал да прави секс първо с близначката й Кейт, после с нея, а накрая и с двете едновременно, но бил отрязан и в трите случая.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Key (@keyalves)

През октомври миналата година тя се премести в имота си за 315 милиона долара в Сао Пао, която купи именно с парите от горещите си снимки и реклами. „Преди 13 години живеех в къща в една общност, но не се отказах. Следвах мечтите си и стигнах до мечтания дом благодарение на много усилия. Сега продължавам, нека феновете ми видят, че всичко е постижимо“, добави хубавата Кий, която по едно време имаше вземане-даване с нападателя на Бразилия и Реал Винисиус.