0

Л юбовен четириъгълник развали атмосферата във френския първодивизионен отбор Рен.

Всичко започна от отсъствието на халфа Флавиен Те в групата за мача срещу Клермон, в който домакините прекъснаха серията от две поредни загуби с 2:0.

Всички се питаха защо в състава на Брюно Женезио липсваше Те и тръгнаха слухова, че причината за това е изневярата му с приятелката на неговия съотборник Ловро Майер. Няколко акаунта в Туитър написаха, че историята между Флавиен и манекенката Паула Пушкаш се разиграла по време на световното, където Майер участваше и  стигна до бронзовите медали с Хърватия след 2:1 над Мароко. 25-годишният полузащитник играе за националния си отбор от 2017-а, като вече има 18 мача и 4 гола.

Колкото до Те, той е сред най-опитните в Рен, за който рита вече 4 г. През юни 2020-а той стана баща на дъщеричка Мели от красивата си половинка Фани Вале. От профилите на Флавиен и Фани в социалните мрежи по нищи не личи двамата да имат проблеми, дори напротив - за Свети Валентин тя публикува няколко клипчета, на които танцува с футболиста и написа: „Нека любовта и танците ни продължават вечно“.

Самият Те реагира много остро на спекулациите за евентуална негова забежка с Паула. В Инстаграм 30-годишният французин публикува следното изявление: „Току-що бях информиран за неоснователни и недопустими слухове, циркулиращи в Туитър! Тези забележки, които засягат семейството ми, съотборника ми и неговите роднини, както и клуба, са неприемливи. Няма да се поколебая да подам жалба за клевета (подлежи на глоба от 12 000 евро). Срамно".

Колкото до ябълката на раздора Пушкаш, тя е с Майер, още докато той носеше цветовете на Динамо (Загреб). Паула е магистър по икономика и в момента работи за международна компания.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Flavien Tait (@taitinho_20)