0

Ж ивотът на Трент Александър-Арнолд в последната година е истински ад. Оказа се, че защитникът на Ливърпул е жертва на нестихващ секстормоз от страна на обсебена от личността му жена. Шокиращата новина дойде часове преди днешния финал на „мърсисайдци“ с Челси за Карабао Къп.

Въпросната дама, чието име медиите в Англия не споменават, дебнела пред дома на Трент и ходела в любимите му в ресторанти. Появявала се също така на тренировъчната база на Ливърпул. С това обаче не се изчерпва страданието на защитника. Жената го засипвала с неприлични съобщения, пълни с всякакви мръсотии. Бомбардирала с нецензурни послания и други членове на семейството, разказва източник пред „Сън“.

Не е ясно дали Александър-Арнолд е подавал сигнали до полицията. Асът на Ливърпул обаче е взел мерки. Наложило се да наеме бодигард и частен детектив. Инсталира също така системи за видеонаблюдение и аларми. Бил принуден и да смени телефонния си номер. Експерти също така го посъветвали да ограничи дейността си в профилите си в социалните мрежи. Въпреки всичко Трент успя да направи така, че проблемите да не повлияят на представянето му на терена. Бранителят от дълги години е един от най-важните футболисти в Ливърпул. Статистиката му във Висшата лига е наистина впечатляваща за играч на неговия пост - 14 гола и 58 асистенции в 219 мача на ниво Висша лига.