0

С емейството на бившия английски национал Уейн Рууни посрещна първата си Коледа в новото имение за 20 милиона лири. 

36-годишният Уейн , който сега е мениджър на Дарби Каунти, съпругата му Колийн (35) и четиримата им синове – Кай (12 г.), Клей (8), Кит (5) и Кас (3), ознаменуваха празника с еднакви коледни пижами. 
Домът в Чешир разполага с отделни асансьори за семейството и посетителите, като Рууни го нарекоха Мини Версай на името на френския дворец. 

Двойката купи парцела през 2017 г. за £4 милиона и огромната им къща сега се намира на 40 акра земя, пише „Сън“. Преместването в новия дом с шест спални стана повече от година след планираното, забавено заради COVID кризата.
Имението разполага с телевизионна зала, бар, магазин за вино, зала за снукър, кино, фитнес зала, хидромасажна вана, плувен басейн и парна баня, а също и стая за уиски и пури за Уейн, кабинет и библиотека.
Отвън има конюшни, гараж за шест коли, оранжерия и две изкуствени езера за риболов.

Колийн и Уейн не искат да рискуват след кражбата с взлом през 2016 г. в предишния им дом, и сега са оборудвали имението с подземен път за бягство, който свързва дома с гаража и конюшните.
И тъй като това огромно имение щеше да им отнеме цяла година, за да го украсят за Коледа, семейството нае специален декоратор, за което се изръси £10 000. Това обаче им позволи да направят коледните си снимки пред огромната, богато украсена елха.