0

Сестрата на бременната приятелката на Неймар – Бианка Бианкарди, направи на пух и прах футболиста.

Бразилката публикува изявление в Инстаграм, в което остро критикува звездата за постоянните му изневери.

„Мога да му изпратя това по WhatsApp, но тъй като той обича да се шегува в интернет, да започваме. За да бъде ясно, докато това излагане и разврат продължават, ще продължа да говоря. Предлагам ти да спреш да се отнасяш към сериозните ситуации със смях. Знам, че е трудно да се види сериозността на ситуацията, когато ти липсва отговорност, ангажираност и грижа за твоите ближни. Заобиколен си от хора, които се отнасят с теб като с бог и аплодират твоите манипулации. Коментарите към снимката, на която призна за изневярата си, го демонстрират. Много хора цитират Бог и стихове от Библията, тези „християни“, които говорят, но не прилагат Божието слово в ежедневния си живот и взаимоотношения. Ценности, ангажираност и характер не съществуват. Ти се смееш на ситуацията, вместо да изпитваш срам и неудобство. Смееш се в социалните мрежи, излагайки сестра ми за пореден път. Ти си човек, който отказва да бъде мъж, който отказва да узрее и да поеме вината за това, което прави. Какъв е смисълът да искаш прошка от семейството на бебешкото парти и все още да се държиш като дете?

За тези, които смятат, че сестра ми е в тази връзка от интерес, пари и слава, разберете веднъж завинаги, че не е и няма нужда от това. Никога не е имало какъвто и да било договор или споразумение. Това е изключително обидно за някой, който е възпитан много добре, има насоки, подкрепа, любов, ценности и е добър пример. Тя е много успешна жена, която работи от 16-годишна. В резултат на работата си има хубав живот и ще може да отгледа дъщеря си по най-добрия възможен начин.

Тя наистина е в тази връзка от любов, иска дъщеря й да има семейството и да има баща. За съжаление тя преминава през това във времето, което трябваше да бъде най-щастливият момент в живота й. Нейното решение и избор зависят само от нея, но ние винаги ще бъдем тук! Неймар, бих се радвала, ако съвместното ни съжителство винаги е уважително и приятелско, а моето семейство и аз сме готови да направим това. Това, което вече няма да бъде толерирано, е този вид детинско, неуважителни и неморално поведение“, се казва в съобщението на Бианка.