0

Ш акира явно бързо се е съвзела след раздялата с бащата на двете й деца - футболистът на Барселона Жерар Пике. Колумбийската певица бе засечена на плаж в Испания с непознат привлекателен млад мъж, а усмивката не слизаше от лицето й. Заедно с тях бе и синът й Милан. Шакира е видимо отслабнала, но пък изглежда в страхотна форма. Тримата караха сърф, като 45-годишната хубавица показа добри умения. 

Шакира и Пике се разделиха изненадващо в началото на май след 11-годишна връзка. Оказа се, че причината е изневяра на футболиста, но преди няколко дни се появи и версия за пари. Жерар поискал заем, който певицата отказала да му даде и това влошило отношенията между двамата.

В същото време „La Vanguardia“ съобщи, че Жерар Пике иска попечителството над двете им деца. През следващите месеци ще бъде разгледано дали те ще отидат да живеят с Шакира в Маями или ще останат при баща си в Барселона. За целта Пике е наел адвокатска кантора, която се занимаваше с развода на Аранача Санчес Викарио и Хосеп Сантакана, двойка, която също има две деца след десетгодишна връзка.

Шакира иска децата да отидат с нея в Маями, за да продължат да се занимават с музика, позволявайки на Пике да се среща с тях, когато пожелае, без да налага режим на посещенията. Но футболистът иска Милан и Саша да живеят с него в Барселона, в средата, в която са израснали.