0

Ш акира и Жерар Пике отново действат заедно. Двамата може и да се карат жестоко, но стане ли въпрос за децата им, обединяват усилия. Точно това се случило в последните седмици.

Причината е тормоз от страната на мъж с досие в полицията, който тормозел певицата. Въпросният индивид, назован като Даниел Джон Валтиер, на 56 години от Тексас, на няколко пъти бил засичан около къщата на колумбийката в Маями, където тя се премести след шумната раздяла с бившия защитник на Барселона и Испания.

Той започнал да изпраща обезпокоителни снимки и различни пакети – бутилки вино, шоколадови бонбони и играчки за синовете Милан, който който в понеделник, 22 януари, навършва 11 г., и Саша, на 8. Силно притеснената Шакира докладвала Даниел на властите и той бил арестуван. Скоро след това обаче отново бил навън, след като платил гаранция. Мъжът твърдял, че не съжалява и не бил направил нищо лошо, тъй като е партньор на певицата, затова и се предполага, че е с дълбоки психични проблеми.

Колумбийката информирала Пике за проблемите. Обезпокоен за сигурността на децата, той съдействал за увеличаване на охраната. Съдът също се разпоредил и около имота вече денонощно сноват полицейски патрули.

Личните терзания на Жерар не свършват дотук. Той има грижи и около връзката си с Клара Чиа, заради която се раздели с Шакира след 12-годишна връзка. Родителите на новата му изгора, която беше секретарка в неговата фирма, изобщо не харесвали избора на щерка си. Те били потресени от развихрилия се скандал и не искали да виждат футболиста. Това продължава вече месеци наред и за да тушира създалото се напрежение, Клара Чиа ограничила срещите. Виждала се с мама и татко, само когато любимият й пътувал и не бил у дома. Обтегнатите отношения вероятно са и причината Пике да не иска деца от новата си, а също така и да промени плановете за сватба, питаш медиите в Испания.