0

Р аздялата между Шакира и Жерар Пике продължава да е водеща тема в медиите в Испания.

Подробностите излизат една след друга, а най-новата версия пласира списание Hello. Според източник на изданието, близък до двойката, певицата и защитникът се разделили още в края на февруари. Това се дължало на отчуждаване, а не на изневяра. Шакира обаче всячески опитвала да спаси връзката, но чашата преля, когато разбрала, че Пике бързо-бързо й намерил заместница. Друг източник пък твърди, че двамата отдавна се били разбрали всеки да гледа своя си път и да прави каквото поиска, но пред обществото да продължават да бъдат двойка.

Стана ясно още и как точно Пике се хванал с мистериозната русокоса дама, с която бе хванат в изневяра. Тя работи като сервитьорка в известен бар и е първа дружка на гаджето на Рики Пуиг, съотборник на защитника в Барселона. Макар разликата им да е голяма – Жерар е на 35, а Рики на 22, напоследък двамата често се веселят заедно.

В медиите се разпространява и фотопортрет на 23-годишната изгора на футболиста, направен по описание на журналистката Лаура Фе. Именно тя и нейна колежка първи разкриха за любовната афера. Според описанието става въпрос за ниска жена, с червени бузи, изразени скули и плътни устни.
Пике пък продължава да посещава семейния дом, но само за да вземе и след това върне синовете си Милан и Саша за училищните им занимания или тренировки. Иначе той живее в ергенския си апартамент, който купи за 4 милиона евро още преди да се запознае с Шакира през 2010.

Съсед в елитното предградие на Барселона му е известният каталунски политик Жорди Пуйол, който вече е на 92. Тук преди смъртта през 2018 година живееше оперната певица Монсерат Кабайе.

Двамата са си разделили грижата за децата, а през миналия уикенд бяха засечени в Чехия, където по-големият им син Милан участва в турнир по бейзбол. Вчера пък павицата беше снимана на улицата в Барселона с огромна кутия пица.