0

К олумбийската певица Шакира стана жертва на паник атака и се наложи да бъде транспортирана в болница, съобщи испанското списание Hola!

Линейка закара партньорката на Жерар Пике в клиниката Teknon. 

Пристъпът идва в разгара на скандала за изневяра на футболиста с млада около 20-годишна блондинка, за чиято самоличност испанските медии засега не дават подробности.

El Periódico разкри предполагаема изневяра на играча на Барселона, който вече не живее в семейната къща и се е преместил да живее на таванско помещение, негово ергенско жилище, до което има специален достъп от паркинга.

Паник атаката на Шакира е от събота, според Hola, което публикува и снимки от инцидента.

Според изданието след завръщането на певицата от Кан очевидец е станал свидетел как Шакира избухва в плач. До линейката Пике, силно притеснен, наблюдаваше как оказват помощ на майката на двете му деца.

Заснета е и майката на певицата Нидия дел Кармен Рипол. Свидетел посочва, че медицинският персонал на линейката е попитал Шакира дали има нужда от психологическа помощ и тя е помолила да бъде откарана в клиниката Teknon. Пике и близките на певицата последваха линейката до клиниката.

Журналистите Лаура Фа и Лорена Васкес от светската секция на „Ел Периодико“ твърдят, че Пике е кръшнал на Шакира с 20-годишна блондинка, с която е виждан да купонясва в нощни заведения в Барселона.

Журналистът Мелих Есат обаче насочи към друга следа в публикация в Туитър: той изрази увереност, че Пике се е заплеснал по „майката на младата звезда на ФК Барселона Пабло Гави“.