0

Н ай-натоварените дни в кариерата си изживя руският тенисист Иван Гахов. Затова и в края им си позволи някои изкушения в хотелската стая в Монте Карло, където изненадващо попадна на АТП 1000.

Роденият в Москва №198 в света стигна до мач втория кръг и мач с Новак Джокович. Макар и да измъчи сърбина, той логично загуби с 0:2, след като едва ден по-рано бе записал първата си победа в основната схема на АТП турнир. „Ваня, любов моя, благодаря ти за всичко“, написа любимата му жена. Именно красавицата, с фамилия Попова, показа как 26-годишният тенисист отпуска в хотелската си стая.

В краткия клип, публикуван в Инстаграм, Иван е в пълна с пяна вана, похапва си сладко-сладко пици, а до него се изстудява скъпо шампанско. „Извинете, но това е след тежките работни дни. Така празнуват живота героите“, написа красавицата.

Тя и Гахов са двойка от година и половина, а още преди да го срещне, била луда глава. Едно от най-големите й приключения било да тича гола в пустинята. Сега хубавицата следва навсякъде любимия си тенисист, не пропусна и сензационното му участие в Монте Карло. Той влезе в основната схема през квалификациите след редица стечения на обстоятелствата и отказвания.

Гахов може и да не е много известен на феновете, но може да се похвали с топли отношения със сънародниците си от елита. Той редовно тренира с Андрей Рубльов, който миналата година дори му подарил екипировката си. С друг от аверите - Даниил Медведев, пък споделя обща страст към видеоигрите. „Избираме отбори от Висшата лига. Даниил много се вживява, иска винаги да печели“, обясни Иван, който иначе живее в Барселона още от 14-годишен и е фен на Реал. Запален е още по Формула 1 и снукър.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by popovaaa (@popovaaa)