0

К оя от коя по-хубави мацки ще украсят финала в Шампионската лига между Борусия и Реал тази вечер.

Те ще седнат в ложата на „Уембли“, за да подкрепят любимите си мъже, които ще спорят на терена за най-престижния клубен турнир. Последен мач с екипа на тима от Дортмунд ще изиграе ветеранът Марко Ройс. Той напуска след 13 години и половина, в които натрупа 428 мача и 170 гола. От трибуните палци ще стиска неговата Скарлет Гартман, с която е от 2015-а. 30-годишната блондинка е модел, майка на две деца, но също така успешен ездач и може да се похвали с няколко победи в състезанията по прескачане на препятствия.

С успешна жена до себе си може да се похвали и крилото на Борусия Карим Адейеми. Миналото лято той за първи път беше хванат в крачка с албанската рапърка Лоредана. Тя му е кака – по-голяма е с 6 години, и вече има две деца. Освен това има повече фенове в Инстаграм, където нейните последователи са 3,1 милиона, а неговите – 1,3. Самата тя отнесе много критики, след като беше набедена за виновна за слабото му представяне. „Никак не е честно. Винете мен, не нея“, защити любимата си Адейеми.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by babymama (@loredana)

Отборът на Реал пък ще бъде подкрепян от цяла армия моделки, начело със съпругите на двамата вратари – Мишел Герциг на Тибо Куртоа и Андреа Мартинес на Кепа Аридабалага. За Мишел от Израел се знае почти всички, включително, че е служила в армията и минала обучение във флота като командир на спасителен кораб. Насочва се обаче към модната сцена, където изгради име и кариера. От началото на април блондинката вече е майка, след като дари своя съпруг с дъщеря Ели. За него детето е трето, след като вече има момиче Адриана, на 9 г., и момче Николас (7) от предишната си връзка.

Андреа Мартинес пък е личност с много интереси. Тя е бивша баскетболистка, а през 2015-а спечели короната от конкурса „Мис Вселена Испания“.

На двете по нищо не отстъпва новото гадже на Джуд Белингам – моделката от Дания Лаура Селия Валк.