0

А мериканската звезда в профибокса Флойд Мейуедър отпразнува своя 46-ти рожден ден в Лондон снощи. Той е в Обединеното кралство за демонстративния си двубой с Арън Чалмърс този уикенд, но въпреки него не пропусна да вдигне парти за своя празник.

За купона Мейуедър облече жълто-черен костюм и обу ексцентрични сини обувки, се вижда от снимките, публикувани от „Сън“.

На една от тях Флойд стискаше и бутилка шампанско, ухилен до уши. 

Боксовата суперзвезда (50-0) бе приветстван на партито си и от американския актьор Джейми Фокс.

Като за богаташ от ранга на Мейуедър, купонът се състоя в лондонския ресторант Ours, където омар или крехко говеждо филе струва £39, а бутилка Dom Perignon розе от реколта 2006 г., излиза £2400!

За легендата в профибокса предстоящия мач с 35-годишния Чалмърс ще е първи в Англия. Арън пък има зад гърба си седем професионални ММА двубоя, като е спечелил 5 от тях. Той се е бил само веднъж в бокса, печелейки по точки срещу Александър Зеледон.

Интересът към сблъсъка им утре вечер в О2 Арена в Лондон обаче не е много голям, оплакаха се организаторите. Въпреки че билетите бяха намалени с 20%, все още има хиляди непродадени пропуски за залата с капацитет от 20 000 души.

Ден преди сблъсъка Мейуедър се разходи из Лондон с дузината си горили, които го следват навсякъде, дори и, както преди седмица, в мола в Аризона.