0

С ъс спортист за зет може да се сдобие футболната легенда на Англия Алън Шиърър.

Отскоро красивата му дъщеря Холи топли леглото на национала по ръгби Джо Марчант. На Острова подозираха, че двамата са заедно, но сега те официално обявиха връзката си. В последната седмица влюбените показаха колко се обичат с поредица от снимки от романтичната си ваканция в Дубай. „Най-добрата почивка“ и „Перфектният ден“ - така Холи нарече романтиката с любимия си.

Спортистът е набор на Холи – и двамата са на по 26, и обичат да живеят луксозно. Синеоката изкусителка не крие, че има неограничени финансови възможности и с голямо удоволствие споделя подробности от бляскавия си живот пред своите 50 000 последователи в Инстаграм.

Дъщерята на бившия английски национал Алън Шиърър опитва да гради и кариера на певица. Тя вече издаде първото си парче през 2020-а, което се превърна в хит. Скоро след това тя записа още две песни за гордост на баща й – бившия нападател на Блекбърн, Нюкасъл и Англия, който сега се изявява като телевизионен коментатор.

 

Интереси в музиката има и новият й любим Джо Марчант, който също така може да се похвали с черен колан в каратето. Ръгбистът свири на китара и често весели съотборниците си от клубния и националния отбор, за който има четири участия от дебюта си през 2019-а. В първия тим на Англия свирят заедно с 20-годишния Фреди Стюарт, който също е отличен с китарата, но и на пианото. „За банда не знам, но се забавляваме и това прави лагерните дни по-забавни“, каза Марчант в интервю за „Гардиън“.