0

Eдинствената дъщеря на тенис легендата Борис Бекер започна с фурор участието си в тв шоуто Let's Dance (“Хайде да танцуваме“) по RTL.

Анна Ермакова получи т. нар. директен билет – парична награда, от I кръг и може да очаква по-спокойно следващия епизод на танцовата надпревара.

„Нейният немски все още е неравен, но стъпките й са отлични“, коментира местната преса по повод изявата на 22-годишната красавица, която е родена в Лондон и е абсолютно копие на трикратния шампион от „Уимбълдън“.

Нейното зачеване дълго време беше любима тема за английските таблоиди, тъй като Анна е плод на забежката на Бекер с бившата сервитьорка Анжела Ермакова в килера на прочутия ресторант „Нобу“. Адвокатите на звездата тогава твърдяха, че двамата са правили само орален секс и Анжела е съхранила спермата, като по-късно чрез инсеминация е забременяла. По това време германецът още беше женен за първата си съпруга Барбара, която носеше втория им син Елиас, сега на 23 г. Батко му Ноа е вече на 19 г., а освен това Борис има момче Амадеус (13) от вече бившата си втора съпруга Шарлели Керсенберг.

В последните години бившият №1 в света има връзка с моделката Лилиан де Карвальо, която не се отказа от него дори по време на престоя му в британски затвор. Носителят на 6 титли от Големия шлем беше осъден ефективно от лондонски съд на две години и половина лишаване от свобода заради укриване на 2,5 млн. лири приходи с цел избягване на плащания към кредитори, след като през 2017-а Бекер бе обявил фалит. През декември обаче Борис беше освободен след 8 месеца зад решетките и депортиран в родината си.

Въпреки че дълго не искаше да признае бащинството на Анна, в чиито вени тече германска, руска, нигерийски и чешка кръв, той я поздрави за изявата й в шоуто в Кьолн. В него тя изпълни изключително елегантен бавен валс с професионалния си партньор Валентин Лузин (35).