0

Д ъщерята на Майкъл Оуен – Джема, се среща със сина на бившия световен шампион по бокс Принц Насийм Хамед. Според „Сън“ 20-годишната моделка и 23-годишният Адам, който върви по стъпките на баща си, са заедно в Дубай.

Двамата пускат снимки от едни и същи локации в Обединените арабски емирства, като например от луксозния ресторант за морски дарове „Намос“. „Те са близки от известно време, но това пътуване до Дубай направи отношенията им официални. Той не е имал много сериозни приятелки, но е наистина сериозен към нея. Поразени са един от друг. Движат се в едни и същи кръгове, но Джема е успешна сама по себе си, което е впечатлило Адам“, разказа близък до новата двойка, която нарече „прекрасна“.

Участничката в риалитито „Островът на любовта“ е най-голямото дете на Оуен (43), легенда на Англия, чиято кариера минава през Ливърпул, Реал М, Нюкасъл и Манчестър Юнайтед. От детската си любов Майкъл има още една дъщеря и син. Преди да се хване с Адам, националката по обездка Джема ходеше с приятеля на принц Уилям – поло играча Томи Севърн.